- -

Partner alliance

Forretnings ideen

Du har en unik ide til et stykke software, men er i tvivl om hvordan det kan realiseres. Du har stort indgående kendskab til din branche og har gode forbindelser. Du har måske allerede undersøgt markedet for ideen og har derfor en viden om potentialet.

 

Kort sagt: Du skal BRÆNDE for din ide.

 

Hvad kan vi tilbyde

Vi har IT fundamentet til at indgå i tæt samarbejde med dig og sammen udvikle et produkt på baggrund af din ide. Vi har erfaring fra utallige store projekter til at drive processen helt igennem, således at det bliver en succes. Vi har fordelen af at være et lille softwarehus som derfor hurtigt kan omstille sig. Dertil har vi et stort netværk af højt kvalificeret IT kompetencer som periodisk kan tilknyttes, således kan vi sikre at momentet aldrig forsvinder fra projektet.

 

Partnerskab

Vi kan tilbyde forskellige former for partnerskab baseret på den konkrete ide du kommer med. Du skal derfor overveje hvordan og hvor meget du kan bidrage. Mulighederne spænder lige fra at du aktivt deltager i processen på daglig basis, til at du overvejende 'blot' stiller din forretnings viden til rådighed.

 

Kontakt

Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser professionelt og seriøst og med fuld diskretion. Vi glæder os derfor til at du tager kontakt til os, så vi kan mødes og diskutere hvordan vi får søsat et succesfuldt partnerskab med netop din ide som omdrejningspunkt.

Niro IT ApS | Dyssegårdsvej 31 | 4621 Gadstrup | Tlf.: +45 26 71 19 52 | e-mail: kontakt@niro-it.dk